- Po18. 11.
- ŚniadanieTwarożek śmietankowy, rzodkiewka, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieDrożdżówka z serem, herbata owocowa1,7
- ObiadZupa jarzynowa, sos bolognese, makaron spaghetti, jabłko, kompot1,7,9
- Wt19. 11.
- ŚniadanieSzwedzki stół: ser żółty, wędlina, serek topiony, jajko, pasztet, dżem, pomidor, papryka, ogórek, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieKisiel malinowy, suszone morele, śliwki, żurawina, rodzynki
- ObiadKrupnik jęczmienny, kotlet mielony, ziemniaki, buraczki z cebulką, ogórek kiszony, kompot1,3,7,9
- Śr20. 11.
- ŚniadanieSzynka, ogórek zielony, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieJogurt owocowy, banan7
- ObiadBarszcz ukraiński, knedle z mięsem, mini marchewka gotowana na parze, surówka z kapusty czerwonej, kompot1,3,7,9
- Cz21. 11.
- ŚniadanieJajko gotowane, papryka czerwona, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieChałka z dżemem, herbata z cytryną1,7
- ObiadŻurek z kiełbaską, kurczak w sosie słodko-kwaśnym, ryż paraboliczny, kalafior gotowany na parze, surówka z kapusty białej, kompot7,,9
- Pt22. 11.
- ŚniadanieSer żółty, pomidor, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieKefir z truskawkami i bananami, wafle kukurydziane z polewą malinową1,3
- ObiadZupa z fasolki szparagowej, paluszki rybne, ziemniaki, bukiet jarzyn gotowany na parze, surówka z kapusty kiszonej, kompot1,4,7,9
- So23. 11.
- Nieczynna
- Ni24. 11.
- Nieczynna
Alergeny
ALERGENY W ŻYWNOŚCI 1.Gluten- zboża 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5 Orzeszki ziemne 6. Soja 7. Laktoza- mleko 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniu > 10 mg/kg 13. Łubin 14. Mięczaki
Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka