- Po31. 03.
- ŚniadanieSerek topiony, pomidor, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadaniePizzerka, herbata owocowa1,7
- ObiadZupa brokułowa, sos bolognese, makaron kokardka, jabłko, kompot1,7,9
- Wt01. 04.
- ŚniadanieSzwedzki stół: ser żółty, wędlina, twarożek, jajko, hummus, dżem, pomidor, papryka, ogórek, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieKisiel malinowy, owoce suszone
- ObiadRosół z makaronem, kotlet schabowy, ziemniaki, mix warzyw gotowany na parze, mizeria, kompot1,3,7,9
- Śr02. 04.
- ŚniadaniePolędwica sopocka, ogórek zielony, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieJogurt owocowy, mandarynka7
- ObiadKrupnik jęczmienny, knedle z mięsem, brokuł gotowany na parze, surówka z kapusty kiszonej, kompot1,3,9
- Cz03. 04.
- ŚniadaniePasta z jajka, rzodkiewka, bułka pszenna, grahamka, kukurydziana, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieRogal z dżemem, herbata z cytryną1,7
- ObiadPomidorowa z makaronem, roladki drobiowe z żółtym serem, kasza bulgur, fasolka zielona gotowana na parze, surówka z kapusty białej, kompot1,7,9
- Pt04. 04.
- ŚniadaniePasta z makreli, ogórek kiszony, rzodkiewka, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,4,7,11
- Drugie śniadanieSałatka jarzynowa, pieczywo mieszane, herbata z cytryną1,3,7,11
- ObiadGrochówka, makaron zwierzątka, sos truskawkowy, kompot1,7,9
- So05. 04.
- Nieczynna
- Ni06. 04.
- Nieczynna
Alergeny
ALERGENY W ŻYWNOŚCI 1.Gluten- zboża 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5 Orzeszki ziemne 6. Soja 7. Laktoza- mleko 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniu > 10 mg/kg 13. Łubin 14. Mięczaki
Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka