- Po21. 10.
- ŚniadanieSzynka z indyka, ogórek zielony, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadaniePłatki kukurydziane, mleko7
- ObiadZupa z soczewicy czerwonej z kiełbaską, pyzy drożdżowe, sos truskawkowy, kompot1,3,7
- Wt22. 10.
- ŚniadanieSzwedzki stół: ser żółty, wędlina, twarożek, jajko, pasztet, dżem, pomidor, papryka, ogórek, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieBanan, biszkopty1,3
- ObiadZupa ogórkowa, filet z kurczaka, ziemniaki, mini marchewka gotowana na parze, surówka z kapusty pekińskiej z pomidorem, ogórkiem i kukurydzą1,3,7,9
- Śr23. 10.
- ŚniadaniePasztet drobiowy, ogórek kiszony, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieJogurt owocowy, chrupki kukurydziane7
- ObiadZupa jarzynowa, sos bolognese, makaron spaghetti, jabłko, gruszka, kompot7,9
- Cz24. 10.
- ŚniadanieJajko gotowane, papryka żółta, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieBudyń śmietankowy, sok malinowy7
- ObiadZupa kalafiorowa, karkówka w sosie własnym, kasza jęczmienna, buraczki z cebulką, ogórek kiszony, kompot7,9
- Pt25. 10.
- ŚniadanieSerek topiony, rzodkiewka, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieDrożdżówka z serem, herbata z cytryną1,7
- ObiadŻurek z jajkiem, kotlet rybny, ziemniaki, bukiet jarzyn gotowany na parze, surówka z kapusty kiszonej, kompot1,3,4,7,9
- So26. 10.
- Nieczynna
- Ni27. 10.
- Nieczynna
Alergeny
ALERGENY W ŻYWNOŚCI 1.Gluten- zboża 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5 Orzeszki ziemne 6. Soja 7. Laktoza- mleko 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniu > 10 mg/kg 13. Łubin 14. Mięczaki
Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka