- Po22. 04.
- ŚniadanieSzynka, papryka czerwona pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieDrożdżówka z dżemem, herbata z cytryną1,3
- ObiadZupa z soczewicy czerwonej, makaron świderki, ser twarogowy, jabłko, kompot1,7,9
- Wt23. 04.
- ŚniadanieSzwedzki stół: ser żółty, wędlina, serek, jajko, pasztet, serek topiony, dżem, papryka, pomidor, ogórek, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieCiasteczko z jagodą, banan1,5,7,8
- ObiadRosołek z zacierką, pulpety drobiowe w sosie warzywnym, kasza bulgur, fasolka zielona gotowana na parze, marchewka tarta, kompot1,7,9
- Śr24. 04.
- ŚniadaniePasztet drobiowy, ogórek kiszony, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieJogurt owocowy, kiwi7
- ObiadPomidorowa z makaronem, knedle z mięsem, brukselka gotowana na parze, surówka z kapusty czerwonej, kompot1,3,7,9
- Cz25. 04.
- ŚniadaniePasta z jajka, rzodkiewka, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieBudyń śmietankowy, sos truskawkowy7
- ObiadZupa ogórkowa, kotlet schabowy, ziemniaki, mini marchewka gotowana na parze, mizeria, kompot1,3,7,9
- Pt26. 04.
- ŚniadanieSer żółty, pomidor, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieSałatka jarzynowa, pieczywo mieszane, masło, herbata z cytryną1,3,7,11
- ObiadKrupnik jaglany, filet z ryby, ziemniaki, bukiet jarzyn gotowany na parze, surówka z kapusty kiszonej, kompot1,3,4,9
- So27. 04.
- Nieczynna
- Ni28. 04.
- Nieczynna
Alergeny
ALERGENY W ŻYWNOŚCI 1.Gluten- zboża 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5 Orzeszki ziemne 6. Soja 7. Laktoza- mleko 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniu > 10 mg/kg 13. Łubin 14. Mięczaki
Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka