- Po24. 03.
- ŚniadanieSzynka, ogórek zielony, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadaniePłatki kukurydziane, mleko7
- ObiadZupa ogórkowa, naleśniki z serem i dżemem, jabłko, kompot1,3,7,9
- Wt25. 03.
- ŚniadanieSzwedzki stół: ser żółty, wędlina,serek twarożek, jajko, hummus, dżem, pomidor, papryka, ogórek, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieBudyń waniliowy, sos malinowy7
- ObiadKrupnik jaglany, kotlet drobiowy mielony, ziemniaki, fasolka żółta gotowana na parze, surówka z marchewki i jabłka, kompot1,3,7,9
- Śr26. 03.
- ŚniadaniePasztet drobiowy, ogórek kiszony, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieJogurt owocowy, ciasteczko maślane1,5,7,8
- ObiadBarszcz biały z jajkiem, sos mięsno - warzywny, kopytka, mini marchewka gotowana na parze, surówka z kapusty czerwonej, kompot1,3,7,9
- Cz27. 03.
- ŚniadanieSer żółty, pomidor, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,7,11
- Drugie śniadanieBułka mleczna z miodem, herbata owocowa1,7
- ObiadZupa neapolitańska, gołąbki po poznańsku, kasza kus kus, mieszanka meksykańska gotowana na parze, surówka z selera i brzoskwini, kompot1,3,7,9
- Pt28. 03.
- ŚniadanieJajko gotowane, papryka czerwona, pieczywo mieszane, masło, kakao, herbata1,3,7,11
- Drugie śniadanieCiasto marchewkowe, herbata z cytryną1,3
- ObiadZupa jarzynowa, paluszki rybne, ziemniaki, mieszanka warzyw gotowana na parze, surówka z kapusty kiszonej, kompot1,3,7,9
- So29. 03.
- Nieczynna
- Ni30. 03.
- Nieczynna
Alergeny
ALERGENY W ŻYWNOŚCI 1.Gluten- zboża 2. Skorupiaki 3. Jaja 4. Ryby 5 Orzeszki ziemne 6. Soja 7. Laktoza- mleko 8. Orzechy 9. Seler 10. Gorczyca 11. Nasiona sezamu 12. Dwutlenek siarki i siarczany w stężeniu > 10 mg/kg 13. Łubin 14. Mięczaki
Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka